Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Välkommen till ett digitalt rundabordssamtal om hälsa och fysisk aktivitet under hela livet!

Inbjudan till samtal om livslång hälsa och fysisk aktivitet - anmälan sker genom länk på sidan

Livslång fysisk aktivitet, att fortsätta promenera och cykla ända upp i hög ålder är viktigt för hälsan. Det finns idag appar för mobiltelefoner och olika tekniska lösningar som fokuserar på att hjälpa dig att få tillbaka, bibehålla och förbättra hälsan. Det pågår även mycket forskning kring hur tekniken ska utformas, som behöver kompletteras med kunskap kring hur tekniken faktiskt används: 
Vad fungerar bra?
Vad fungerar dåligt, eller inte alls? 
 
Vi bjuder därför in dig till ett rundabordssamtal om dina erfarenheter av, och åsikter om, denna sorts teknik.
 
Samtalet sker digitalt, och riktar sig till alla över 65 som har erfarenhet av den här typen av teknik för att främja hälsa och fysisk aktivitet, eller som har intresse av att använda den i framtiden. 
 
PS. Känner du någon som du tror skulle vilja delta så får du mer än gärna sprida den här informationen vidare!

Tid: 2021-05-27 kl. 15-16.30

Hoppas vi ses!
Charlotte Magnusson, Kirsten Rassmus-Gröhn, Eva Ekvall Hansson, Agneta Malmgren Fänge, Sofia Bunke, Ingela Steij Stålbrand, Aliaksei Laureshyn, Carmelo D'Agostino, Mikael Nilsson
 
Formulär för anmälan till evenemanget
 
Rundabordssamtalet sker inom ramen för den avancerade studiegruppen "E-hance" på Pufendorfinstitutet, Lunds universitet.

Kontakt

Vid frågor och funderingar kontakta gärna:

charlotte [dot] magnusson [at] certec [dot] lth [dot] se (Charlotte Magnusson)