Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Följ tema Nature of Peace blogg: "Vi vill dela med oss och dokumentera våra erfarenheter"

nature_of_peace_1.jpg

Temat Nature of Peace vid Pufendorfinstitutet har startat en blogg där forskare och en intresserad almänhet kan följa deras arbete som en tvärvetenskaplig grupp. Syftet med bloggen är att dokumentera och dela med sig av sina erfarenheter under de närmsta åtta månaderna. 

Temat intresserar sig för naturmiljön i post-konfliktsamhällen. Vad för roll har naturen i fredsbyggande? Hur tas naturen i beräkning i svaga ekonomier som behöver växa snabbt? Leder fred alltid till en hållbar utveckling? Temat menar att ”miljörättvisa” (environmental justice) är centralt för hållbart fredsbyggande och utveckling i samhällen som nyligen lidit av interna beväpnade konflikter.

Till bloggen Nature of Peace (på engelska).