Gästforskaren Melissa Gregg's forskning lyfts fram i The Guardian

Datorer

Tema Digiwork's gästforskare Melissa Gregg's forskning om delade arbetplatser lyftes i engelska tidningen The Guardian 24 april.

Hon och hennes forskarkollega Thomas Lodato anser att delade arbetsplatser kan vara positivt för många frilansare, och att de kan ge ett andrum från de känslomässiga kraven från företagskontoret.

De tillägger. - Delade arbetsplatser skapar en miljö där professionella kan förutse, stå emot, och kanske till och med vänta ut den osäkra och tävlingsinriktade arbetsmarknaden som omger dem.

Läs artikeln: Co-working spaces are the future of work but that could be a good thing.

2018-02-05
Sune Sunesson blickar framåt i sin nya roll som institutets vetenskapliga rådgivare
2018-01-29
Boklansering av Working and Organizing in the Digital Age, 12 februari