Ny bok om e-Hälsa från tidigare Temat e-Health

Gudbjörg Erlingsdóttir och Helena Sandberg, koordinatorer för institutets tidigare Tema e-Health (2015-16) släpper en ny bok med titeln "På tal om e-hälsa". Boksläppet skedde på Pufendorfinstitutet, där talet om ehälsa en gång började.
hälsa

Införandet av e-hälsotjänster beskrivs som ett paradigmskifte som ska öka patienters delaktighet, valfrihet och makt samt ge ökad transparens i vården. Budskapet är att framtida vårdbehov ska tillgodoses utan ökade resurser och att e-hälsa är en del av lösningen.

I boken På tal om e-hälsa görs en nödvändig nyansering av denna bild genom ett brett och flervetenskapligt angreppssätt där tio författare från sex olika lärosäten ger sina perspektiv på e-hälsa. Två av författarna är forskarna Gudbjörg Erlingsdóttir och Helena Sandberg (red.) koordinatorer för Temat eHälsa (2015-16).

Under fredagen den 22 mars hölls boksläppet av boken På tal om e-hälsa här på Pufendorfinstitutet.  Skulptursalen var full av gäster när författarna presenterade boken och förlaget Studentlitteratur bjöd på bubbel och snittar.

Läs mer och beställ boken här