Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Symposium: Välkommen till NANOÅLDERN!

SAVE THE DATE!
Ett symposium om nanosäkerhet och hållbar nanohantering - så här kan vi hantera nanomaterialens hela livscykel idag!

24 april
Tid:  9.00- 17.30 med efterföljande middag
Plats: Pufendorfinstitutets hörsal

Symposiet vänder sig till dig i offentlig verksamhet, näringsliv såväl som i akademien. Alla som är intresserade av nanoteknologins roll i samhället, vår miljö och utveckling är välkomna! Vi kommer att lyssna till nationella och internationella föredragshållare, diskutera standardisering av nanomaterial, praktisk hantering av nanoavfall, aktuell forskning och de senaste verktygen för säker nanohantering utarbetade på EU-nivå, var utvecklingen av nanosäkerhet är på väg i regionen (Scandinavian NanoSafetyCenter, ProNano, MAX IV, ESS och Science Village Scandinavia) och visa en posterutställning. Lunch och fika bjuder vi på, liksom en nätverksbyggande mingel-middag som avslutar dagen.

Anmälan till symposiet senast den 17 april, vänligen registera dig här!

PDF iconLadda ner ett tentativt program här

Pufendorfinstitutet arrangerar symposiet i samarbete med LTH, Naturvetenskapliga fakulteten Juridiska fakulteten, Medicinska fakulteten Socialhögskolan, NanoLund, Malmö Universitet, SweNanoSafe och RISE.

PDF iconLäs mer om ASGn "Nanosäkerhet - nya material, nya risker"

nanosäkerhet

Pufendorfinstitutet
Lunds universitet

Box 117, 221 00 LUND

Besöksadress: Biskopsgatan 3