Hållbar kvinnlig hälsovård - evidens från flera olika håll

CON-X 27 april
Seminarium
Con-x (Conflicting evidence around hormonal contraceptive) bjuder in till ett öppet seminarie under Hållbarhetsveckan i Lund om Hållbarhet inom kvinnlig reproduktiv hälsovård och hur man formulerar evidens när det finns flera olika aspekter och källor.

Con-x är en av Pufendorfs Advanced Study Groups 2017/2018, och består av Lina Nikoleris, Maria Ekelin, Johanna Alkan Olsson, Tullia Jack, Moa Petersén och Johanna Rivano Eckerdal läs gärna mer på Pufendorfs hemsida. För mer händelser under hållbarhetsveckan, läs här.

Evenemanget kommer att vara på svenska, men det går bra att ställa frågor på engelska

Preliminärt schema:

10-10.20 Con-x hälsar välkomna Lina Nikoleris från Centrum för miljö- och klimatforskning, Lunds universitet

10.30-11.00 Kristina Gemzell Danielsson prof och barnmorska från Institutionen för kvinnor och barns hälsa, Karolinska institutet

11.10-12.30 Niklas Vareman från Medicinsk etik, Lunds universitet

Dagen avslutas med en paneldiskussion där Con-x medlemmar och de inbjudna talarna deltar

Registrera dig här (https://goo.gl/forms/lMbDeccyRjcrQJ073)

(max 30 pers – först till kvarn)

Tid:
2018-04-27 10:00 till 13:00