Informationsmöte om ansökningar till Tema och ASG

Övrigt
Pufendorfinstitutet inbjuder till möte för information och rådgivning om ansökningar till institutets Teman och Advanced Study Groups.

Är du intresserad av att ansöka om ett Tema eller en Advanced Study Group vid Pufendorfinstitutet? Välkommen till ett informationsmöte hos oss där du får möjligheten att höra mer om vad det innebär att söka och arbeta i ett Tema eller en Advanced Study Group vid Pufendorfinstitutet. Du får också tips på hur du skriver en ansökan och möjlighet att ställa frågor om vår verksamhet.

-----------------------------------------------------

Invitation to The Pufendorf Institute for Advanced Studies for information and advice about applications for Themes and Advanced Study Groups.

The Pufendorf IAS welcome all interested researchers at Lund University to an information meeting about how and why you should apply for a Theme or Advanced Study Group at the Pufendorf IAS. Come and meet the Pufendorf IAS staff as well as old and new groups to learn more about our work.

October 22, at 15.30, Hörsalen, Pufendorfinstitutet.

Tid:
2018-10-22 15:30 till 16:30