Lunchkonsert med Vindlakvartetten på Pufendorfinstitutet

vindlakvartetten
Konsert
En gång i månaden bjuder Pufendorfinstitutet på stämningsfull musik i vår vackra skulptursal. Unna dig ett avbrott i arbetsdagen och ta med egen lunch och kom och lyssna!

Vindlakvartetten bjuder på flera kortare stycken av tonsättare som på olika sätt utmanar den klassiska musikens normer.
Kompositörerna har använt sig av influenser från sina respektive hemländers folkmusiktraditioner och har skapat stycken som kombinerar tradition med konstmusikalisk innovation.

Grazyna Bacewicz (Polen) - från stråkkvartett nr 4
Gabriella Lena Frank (USA/Peru) - An andean walkabout
JustinianTamusuza (Uganda) - Ekitundo Ekizooka
Javier Alvarez (Mexiko) - Metro Chabacano

Alla som är intresserade är välkomna, ta med egen lunch (gärna en prasselfri) och avnjut lunch och musik hos oss!

Läs mer på https://www.pi.lu.se/vad-hander/lunchkonserter

Tid: