VÄLKOMMEN TILL PUFENDORFS JUL

Julkort
Evenemang
Välkommen till Pufendorfs Jul! Kom och mingla kring granen och experimentera i vårt sockriga pop-up-laboratorium.

Vi och våra Teman bjuder på en efterättsbuffé med sötsaker från igår, imorgon, nära och långtborta. På bordet kommer det förutom choklad och saffranspannacotta att finnas en smakfullt urban och kreativt asfalterad tårta; en ostbricka med kex och bröd som bakats av domesticerade sädesslag du aldrig smakat förr; en exotisk dessert med en "air of Africa" och den framtida forskardrömmen "Sweetened Hydrocolloid Gel Christmas Surprise Dessert". Du får också chansen att bedriva grundforskning på skumtomtar, experimentera och vetenskapligt pröva hypoteser om smak, struktur och konsistens i vårt laboratorium.

Alla anställda vid Lunds universitet är välkomna, så ta med en kollega och kom och fira Pufendorfs Jul med oss!

Tid:
2018-12-18 14:00 till 16:00