Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Pufendorfinstitutets lokaler-uthyrning

Hörsal och seminarierum kan hyras av alla verksamheter inom Lunds universitet. Lokalerna kan bokas för vardagar mellan 8.00 och 18.00. Vi hyr inte ut arbetsrum eller festvåning men kan i undantagsfall medge tillträde till Skulptursalen på andra våningen.

Hörsalen: (rum 104) ligger på första våningen. Vid biografsittning får 50 personer plats, i U-form 24. Här finns modern teknisk utrustning med 3 projektorer varav en med hög upplösning, dator, ljudanläggning och dokumentkamera. Att hyra hörsalen kostar 3 500 SEK för en heldag eller halvdag 1700 SEK .

Seminarierummet: (rum 107) ligger också på första våningen. Det är ett mindre rum för möten och mindre seminarier och rymmer upp till 12 personer. Här finns projektor och dator. Att hyra seminarierummet kostar 200 SEK/timme och minst 2 timmar per gång.

Grupprum: Vid förfrågan står även ett par mindre grupprum i huset står till förfogande när man hyr en större lokal.

Videokonferens: På andra våningen finns en modernt utrustad videokonferensanläggning av märket Sony Ipela. Upp till fyra anläggningar kan kopplas samman och det finns plats för 14 personer. Rummet hyrs endast ut i samband med videokonferenser, alltså ej som mötes-rum.

Mat och fika kan levereras av cateringfirma eller av LU Konferens bokning [at] service [dot] lu [dot] se. Detta ordnas av beställaren själv som också ansvarar för att det plockas undan och att lokaler lämnas i prydligt skick. Institutets intendent ska ges information om vem som på plats ansvarar för evenemanget och vilken leverentör som kommer med förtäring. Kaffe och lunch kan serveras i foajén utanför salen. Vid vackert väder kan det vara trevlig att sitta i trädgården, här finns två stora runda bord med fasta bänkar och institutet lånar gärna ut filtar.

Hörsal_2
Hörsalen

Seminarierum
Seminarierum

Pufendorfinstitutet
Lunds universitet

Box 117, 221 00 LUND

Besöksadress: Biskopsgatan 3