Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Pufendorfinstitutets lokaler och uthyrning

Hörsal och seminarierum kan hyras av alla verksamheter inom Lunds universitet. Lokalerna kan bokas för vardagar mellan 8.00 och 18.00. Vi hyr inte ut arbetsrum eller festvåning men kan i undantagsfall medge tillträde till Skulptursalen på andra våningen.

Obs! med anledning av det pågående Coronovirusutbrottet medger vi endast halva vistelseantalet i våra lokaler för samtliga uthyrningar. Nedanstående antal gäller under ordinarie omständigheter.

 

Hörsalen: (rum 104) ligger på första våningen. Vid biografsittning får 50 personer plats, i U-form 24 personer. Här finns modern teknisk utrustning med projektorer med hög upplösning, ljudanläggning och möjlighet för videokonferens. Att hyra hörsalen kostar 3 500 SEK för en heldag eller 1 700 SEK för en halvdag.

 

Seminarierummet: (rum 107) ligger också på första våningen. Det är ett rum för möten och mindre seminarier och rymmer upp till 12 personer. Här finns också modern teknik för videokonferens, stor skärm och whiteboard. Det kostar 200 SEK/timme att hyra seminarierummet och man måste hyra minst 2 timmar per gång.

 

Lydia Rydbergrummet: (rum 207E) finns på andra våningen och är ett mindre rum för möten och seminarier och rymmer upp till 12 personer. Lokalen har teknik för videokonferens, stor skärm och whiteboard. Det kostar 200 SEK/timme att hyra Lydia Rydbergrummet och man måste hyra minst 2 timmar per gång.

 

Grupprum: Vid förfrågan står även ett par mindre grupprum i huset står till förfogande när man hyr en större lokal.

 

Mat och fika kan levereras av cateringfirma eller av LU Konferens genom bokning [at] service [dot] lu [dot] se (). Detta ordnas av beställaren själv som också ansvarar för att det plockas undan och att lokaler lämnas i prydligt skick. Institutets intendent ska ges information om vem som på plats ansvarar för evenemanget och vilken leverantör som kommer med förtäring. Kaffe och lunch kan serveras i foajén utanför salen. Vid vackert väder kan det vara trevlig att sitta i trädgården, här finns två stora runda bord med fasta bänkar och institutet lånar gärna ut filtar.

 

Eventuell avbokning ska ske två vardagar innan bokat datum.

Kontakt

Vänligen skicka förfrågningar till lokalbokning [at] pi [dot] lu [dot] se och invänta bekräftelse. Vid andra frågor, hör gärna av dig till vår vaktmästare:

Dardan Mustafa
dardan [dot] mustafa [at] service [dot] lu [dot] se
046 222 62 02

 

Lokaler

hörsalen
Hörsal

Semrum
Seminarierum

Lydia
Lydia Rydberg rummet

Pufendorfinstitutet
Lunds universitet

Box 117, 221 00 LUND

Besöksadress: Biskopsgatan 3