Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Symposium: Tvärvetenskap – vad betyder det och hur gör man?

Den 4 maj arrangerade Pufendorfinstitutet ett symposium för att utforska frågor om gränserna för tvärvetenskaplig forskning i praktik och teori. Symposiet belyste tvärvetenskap utifrån olika perspektiv, med fokus på förutsättningar för tvärvetenskap, organisation, den tvärvetenskapliga processen och tvärvetenskap i praktiken. Under symposiet lyftes och diskuterades även Pufendorfinstitutets "modell" för tvärvetenskapliga samarbeten.

Om symposiet – Tvärvetenskap – vad är det och hur gör man?

Datum: 4 maj 2018

Plats:  Kulturen, Tegnérsplatsen 6, Lund

Kontakt: Eva Persson, eva [dot] persson [at] pi [dot] lu [dot] se

Program