Pufendorfinstitutets lokaler och uthyrning

Här har vi samlat all information om vår uthyrning, hur man gör för att boka våra lokaler, vad som kan ingå i en bokning, vad vi kan erbjuda och vilka villkor som gäller.

OBS! Med anledning av det pågående Coronovirusutbrottet har vi tills vidare ingen bokning och uthyrning för andra grupper än våra egna.

Uthyrning av lokaler

Alla verksamheter inom Lunds universitet kan boka vår hörsal och andra lokaler. Lokalerna är tillgängliga för bokning vardagar mellan 8.00 och 18.00. Vi hyr inte ut arbetsrum, eller festvåning, men kan i undantagsfall medge tillträde till Skulptursalen på andra våningen.

Boka en lokal genom att skicka en förfrågan till vår e-postadress lokalbokning [at] pi [dot] lu [dot] se (). Ange önskad lokal och om ni vill ha tillgång till ett grupprum, datum och tid, antal deltagare, information om ni beställt catering och i så fall varifrån (se nedan), samt en kontakt för bokningen som kommer att finnas på plats på dagen. För faktureringen önskar vi även namn på granskare, institution och kostnadsställe.

Våra mötesrum

Hörsalen (rum 104) ligger på första våningen. Vid biografsittning får 50 personer plats, i U-form 24 personer. Här finns modern utrustning med projektorer med hög upplösning, ljudanläggning med hörslinga och möjlighet för videokonferens. Att hyra hörsalen kostar 3 500 SEK för en heldag eller 1 700 SEK för en halvdag. 

Seminarierummet (rum 107) ligger också på första våningen. Det är ett rum för möten och mindre seminarier, och rymmer upp till 12 personer. Här finns också teknik för videokonferens samt whiteboard. Det kostar 200 SEK/timme att hyra seminarierummet och man måste boka minst 2 timmar per gång.

Lydia Rydbergrummet (rum 207E) finns på andra våningen och är ett mindre rum för möten och seminarier och rymmer upp till 12 personer. Lokalen har teknik för videokonferens, samt whiteboard. Det kostar 200 SEK/timme att hyra Lydia Rydbergrummet och man måste boka minst 2 timmar per gång.

Grupprum med plats för 4- 5 personer finns till förfogande i samband med bokning av övriga lokaler. Ingen extra kostnad debiteras rummet, men om man vill ha tillgång till det ska det anges i bokningen.

Avbokningar mer än 14 dagar innan debiteras ej, inom 14 dagar debiteras 50 % av kostnaden. Görs ingen avbokning så debiteras hela summan. Avbokningar görs på samma e-mail adress som bokningar, lokalbokning [at] pi [dot] lu [dot] se.

Catering

Pufendorfinstitutet har tyvärr inte möjlighet att bistå med beställningar. All catering bokas och administreras av arrangören själv. Arrangören ansvarar också för att det plockas undan, och att lokaler lämnas i prydligt skick. Vänligen informera institutet om ert arrangemang så huset kan göras tillgängligt för leveranser och serveringspersonal.

Kaffe och lunch serveras med fördel i foajén utanför hörsalen. Vid vackert väder kan det vara trevligt att sitta i trädgården, här finns tre stora runda bord med fasta bänkar och institutet lånar gärna ut filtar. Vi kan också låna ut enstaka karaffer och glas, exempelvis till talare och panel.

 

 

Kontakt

Vänligen skicka förfrågningar till lokalbokning [at] pi [dot] lu [dot] se och invänta bekräftelse. Vid andra frågor, hör gärna av dig till vår vaktmästare:

Dardan Mustafa
dardan [dot] mustafa [at] service [dot] lu [dot] se
046 222 62 02

Uthyrning under coronapandemin

Med anledning av rådande situation med coronavirus, COVID-19, har vi tills vidare ingen bokning och uthyrning för andra än våra egna grupper.

  • Max 25 personer i hörsalen och inte fler än 8 personer i seminarierummet.
  • Möblera och sitt så att ni kan hålla avstånd, minst 1,5 m.
  • Vid bokning har man endast tillgång till bottenvåningen i huset.
  • Gäster har inte tillgång till toaletter, kök eller andra faciliteter på andra och tredje våningen i huset. Bokningens kontaktperson på plats kan kontakta vår vaktmästare, Dardan Mustafa, vid frågor och andra praktiska bestyr som utlån av karaffer eller hjälp med utskrifter.
  • LUs och Folkhälsomyndighetens allmänna säkerhetsföreskrifter och rekommendationer gäller.

 

Lokaler

hörsalen
Hörsal
Hörsal

Semrum
Seminarierum
Seminarierum

Lydia
Lydia Rydberg rummet
Lydia Rydberg rummet