Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Om Pufendorfinstitutet

En inkubator för nya tvärvetenskapliga idéer

Pufendorfinstitutet är ett tvärvetenskapligt institut vid Lund universitet. Institutet inrättades 2009 för att ge forskare från olika discipliner och fakulteter vid Lunds universitet möjlighet att under ett år arbeta tillsammans med ett vetenskapligt problemområde. Vi fungerar som en inkubator för nya tvärvetenskapliga idéer.

Hos oss arbetar forskare i så kallade Teman eller en Advanced Study Groups kring aktuella vetenskapliga problem, som för att lösas kräver kunskap från flera discipliner i samverkan. Vi välkomnar forskare från alla fakulteter och discipliner.

Läs mer om våra Teman

Läs mer om våra Advanced Study Groups

Kontakt

Ann-Katrin Bäcklund, föreståndare
ann-katrin [dot] backlund [at] pi [dot] lu [dot] se
+46-46 222 71 04

Eva Persson, koordinator
eva [dot] persson [at] pi [dot] lu [dot] se
+46-46-222 62 03