Boklansering av Working and Organizing in the Digital Age, 12 februari

Den 12 februari klockan 16.30 släpper förra årets tema Digiwork sin bok på Pufendorfinstitutet. Det bjuds på bubbel och samtal om boken och alla intresserade är välkomna.
work_org_dig_world

Digital technologies have changed and will continue to change the way we think, live and work. Working and Organizing in the Digital Age presents case studies, analyses and graphic illustrations of how various digital technologies transform work processes and affect the working lives of professionals. The anthology draws upon knowledge bases and perspectives from multiple disciplines to facilitate a holistic, critical and innovative investigation of the transformational potential of digitalization on working and organizing.

2018-02-05
Sune Sunesson blickar framåt i sin nya roll som institutets vetenskapliga rådgivare
2018-01-29
Boklansering av Working and Organizing in the Digital Age, 12 februari